Selecteer een pagina
CONCERTVLEUGEL HUREN

braam-piano-verhuur

U wilt voor een speciaal concert op locatie of in uw theaterzaal een concertvleugel nodig. Omdat de gelegenheid bijzonder is, wilt u graag een goed onderhouden, representatieve en kwalitatief hoogwaardige vleugel. Braam Piano’s Marum is specialist in de verhuur van concertpiano’s en vleugels. Onze schitterende Yamaha selectie biedt u ruime keuze uit de beste instrumenten. Wij leverden al vleugels voor honderden gelegenheden, concerten, evenementen en recitals. Meer informatie? Bel met onze adviseurs voor een aanbod op maat.

GEBRACHT OP LOCATIE

Het transport van concertvleugels vraagt om precisie, aandacht en kennis van deze (grote) instrumenten. Braam Piano’s Marum levert haar concert-verhuur vleugels af op uw locatie en bezorgt deze ook tot op de plek van het concert (gelijkvloers). Natuurlijk zorgen wij voor optimale plaatsing, kundige montage en zetten wij het instrument speelklaar voor u neer.

STEMMEN CONCERTVLEUGEL

Wilt u uw vleugel exact en optimaal voorbereiden op de komst van een toppianist(e)? Dan zorg Braam Piano en Vleugel Verhuur Marum voor advies, plaatsing en stemming van de vleugel. U wordt op deze wijze volledig ontzorgd. Onze stemmers kunnen u adviseren in de wijze van stemmen en kunnen ook meedenken in opstelling en voorbereiding. Bel ons gerust en laat u informeren over de mogelijkheden.