Selecteer een pagina

Piano Verhuur

Piano Verhuur – dat regelt u natuurlijk bij Braam Piano’s in Marum, Groningen! Wij zijn de onbetwiste specialist op het gebied van piano verhuur met een groot assortiment prachtig klinkende piano’s, klassieke piano’s en concertvleugels. Wanneer u een prachtig instrument nodig heeft voor een concert, recital of evenement kunt u gebruik maken van ons assortiment concertvleugels te huur.

Dus u wilt een vleugel huren voor 1 dag of een piano huren voor 1 dag in de provincie Drenthe, Groningen of Friesland? Wij leveren onze huur piano’s in de 3 noordelijke provinciën. Wilt u de vleugel of klassieke piano ergens anders in het land hebben staan? In overleg kunnen wij natuurlijk overal bezorgen.

Onze winkel is al meer dan 35 jaar een begrip in Noord-Nederland. Onze piano’s werden onder andere gebruikt op festivals in Groningen zoals Noorderzon en evenementen in de Stadsschouwburg of Oosterpoort. Benieuwd hoe dat er uit zag? Bekijk de foto’s aan de rechterzijde!

Huur Piano Assortiment

Wij hebben een fantastisch assortiment Yamaha concertvleugels, Yamaha piano’s en natuurlijk ook een originele Schimmel. Vleugel huren voor een dag? Dat kan natuurlijk ook! Wij leveren geregeld concertvleugels aan grote organisaties voor concerten van wereldberoemde musici en kunnen dan ook perfect voldoen aan uw vraag. De concertvleugel wordt speelklaar afgeleverd, compleet gestemd en voorzien van bankje. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Piano verhuur bij Braam Piano’s betekent gegarandeerd succes!

Vleugelpiano verhuur

Wij bieden onder andere meerdere Yamaha concertvleugels aan, in verschillende uitvoeringen. Met vleugel verhuur bij Braam Piano’s bent u in ieder geval verzekerd van een puntgave, prachtige piano die compleet gestemd wordt afgeleverd. Uiteraard zijn beide concertvleugels hoogglans zwartgelakt en voorzien van 2 of 3 pedalen. U kunt daarnaast nog kiezen voor een uitvoering met 2 pedalen of 3 pedalen. Het type vleugelpiano is de C3, een van de beste “Conservatory” piano’s. Deze piano wordt vaak gevonden in Conservatoria en is de meest verkochte piano van Yamaha!

Yamaha Concertvleugels
Type Kleur Pedalen
C3 Hoogglans Zwart 2
C3 Hoogglans Zwart 3

Klassieke Piano verhuur

Klassieke Piano verhuur kan ook geregeld worden bij Braam Piano’s. Wij leveren onder andere het YamahaU3 model, ook wel het professionele model van de familie genoemd. Deze piano is wederom vaak te vinden op muziekscholen en wordt regelmatig gebruikt voor optredens. Doordat deze piano onder een hoger model valt is de zangbodem groter en de snaren langer, wat de klank dan ook weer ten goede komt. Natuurlijk bieden we niet alleen maar Yamaha, maar ook Schimmel Piano verhuur aan. Deze klassieke piano heeft een prachtige bruine kleur en heldere klank. Het instrument is een middenmaat piano en dus wat kleiner dan de Yamaha U1.

Klassieke Piano’s
Merk Kleur Model
Yamaha U1 Hoogglans Zwart Hoog
Schimmel Bruin Middenmaat

Piano Verhuur Assortiment

Wilt u meer informatie bekijken over het assortiment klassieke piano’s en concertvleugels te huur bij Braam Piano’s? U kunt natuurlijk even contact opnemen met de winkel en een specialist aan de lijn krijgen. Klik op de piano’s en bekijk de volledige specificaties op de bijbehorende pagina.

 

Piano Verhuur Prijs (Groningen, Friesland, Drenthe)
Type Prijs Locatie
Concertvleugel €450 (ex. BTW) Drenthe *
Klassieke Piano €250 (ex. BTW) Drenthe *

 

*voor aanvullende locaties geldt een meerprijs van €25 i.v.m. bezorging.

Piano Verhuur Prijs

De prijs van piano verhuur is variabel en hangt af van een aantal factoren. Onder andere de locatie, duur en bereikbaarheid wegen mee in de prijs van piano verhuur. Wij leveren onze instrumenten in principe in Noord-Nederland (de provinciën: Drenthe, Friesland en Groningen). Andere locaties zijn altijd te bespreken in overleg.

Alle piano’s worden compleet geleverd, dat wil zeggen: Afgeleverd op locatie, op verzoek geïnstalleerd, gestemd en compleet met bankje. Dat is de garantie die u krijgt bij Braam Piano’s. Wij werken alleen met technische specialisten die alles weten over piano’s en laten niets aan het toeval over. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in onze winkel! Piano Verhuur laat u over aan de echte specialist: Braam Piano’s Marum!