Selecteer een pagina

PIANO ONDERHOUD & STEMMEN

PIANO OF VLEUGEL STEMMEN

Braam Piano’s Marum heeft al ruim 25 jaar ervaring met het onderhoud en stemmen van piano’s en vleugels. Onze stemmers zijn vakmensen die naast hun muzikale kennis, beschikken over een gedegen technische basis. Dit maakt dat ze met alle merken piano’s en vleugels werken en van ieder instrument de optimale klank beschikbaar kunnen stellen.

TECHNISCH ONDERHOUD EN REVISIE

Als uw instrument oud is, slecht onderhouden of toe aan een ‘grote beurt’, is Braam Piano’s precies het bedrijf dat u zoekt. Onze werkplaats biedt mogelijkheden om piano’s en vleugels volledig te reviseren en technisch weer in topconditie te brengen. Met gecertificeerde en duurzaam opgeleide piano-technici, werken wij vol passie en met plezier aan uw dierbare instrument.

HAMERKOPPEN VERVANGEN / BIJWERKEN

Voor zowel de klank- als de bespeelbaarheid is het waardevol om aandacht de besteden aan de hamerkoppen van uw piano of vleugel. Wij kunnen deze onderhouden, en waar nodig ook vervangen. Altijd door de originele fabrieksonderdelen en met verstand van uw instrument. Meer informatie? Neem contact met ons op voor gratis advies.